Чергового «поплічника» терористичної організації «ЛНР» судитимуть на Луганщині

Прокуратурою Луганської області в порядку спеціального досудового розслідування до суду направлено обвинувальний акт стосовно мешканця Міловського району за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 258-3 КК України (участі у діяльності терористичної організації) та ч. 1 ст. 263 КК України (носіння, зберігання, придбання вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу).

Установлено, що з червня по вересень 2014 року мешканець Міловського району Луганської області брав участь у діяльності терористичної організації «ЛНР» на території Луганської та Донецької областей, а саме здійснював чергування на блокпостах та перевезення вантажівками озброєння для представників вказаної терористичної організації. Крім того, під час обшуку за місцем його мешкання, виявлено та вилучено пістолет Макарова та набої до нього, що зберігались без передбаченого законом дозволу.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 258-3 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої; санкція ч. 1 ст. 263 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...