Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 10.08.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 62 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся 30-річний Дмитро, який повідомив, що невідомий зловмисник, висловлюючи погрози про застосування сили, відкрито з кишені брюк викрав гаманець, в якому знаходились гроші в сумі 100 грн. та мобільний телефон. Вжитими заходами викрито 23-річного мешканця Кілійського району. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До Таїровського відділу поліції надійшла заява від Наталії, 1950 р.н., про те, що в під"їзді вказаного будинку невідома особа, застосувавши фізичне насильство безпечне для життя та здоров’я, відкрито викрав два золотих ланцюжка з хрестиком та кулоном. Сума збитку становить 10000 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Петра, 1989 р.н., на якого вказала потерпіла. Підозрюваний знаходиться в Одеському слідчому ізоляторі.

До Суворовського відділу поліції заявою звернувся Олег, 1989 р.н., про те, що невідомий зловмисник відкрито заволодів його золотим ланцюжком з хрестиком. Сума збитку становить 15000 грн. Вжитими заходами у скоєнні даного злочину викрито Володимира, 1970 р.н., від якого отримані правдиві свідчення.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...