У ДТП неподалік Рівного троє загиблих, серед них двоє дітей (ФОТО)

 Сьогодні вранці, 14 вересня, неподалік Рівного у селі Городище трапилася страшна смертельна ДТП. Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група і рятувальники і вже відпрацювали три бригади швидкої допомоги.

Як вдалося з’ясувати порталу «ЧаРівне.інфо», трапилася аварія у Городищі на вулиці Центральній. У ДТП зіткнулися два автомобілі – легковик «Peugeot Partner» і вантажівка «MAN». Відомо, що "Пежо" саме виїжджав із траси «Київ-Чоп» у напрямку села Городище, коли на повороті він зіткнувся із «МАНом».
 
ДТП
ДТП
 
За інформацією правоохоронців, в легковому автомобiлi знаходилися троє малолітніх дiтей, їхня мати та їхній дядько – брат жiнки, який і перебував за кермом «Пежо».
ДТП
 
Внаслідок цього зіткнення постраждало аж шестеро осіб, двоє з яких загинули одразу на місці пригоди. Це – водій «Пежо» та одна дитина. Інших пасажирів «Пежо» – жінку з двома дітьми – забрали карети швидкої допомоги в Рівненську міську центральну лікарню. Втім, ще одна дитина внаслідок отриманих травм під час ДТП була в безнадійному стані і померла вже в реанімації. Травми отримав і водій вантажівки, якого також доправили до лікарні.
 
Автомобіль «Peugeot Partner» розтрощений майже вщент, особливо його передня частина. Вантажівка зазнала лише незначних механічних ушкоджень – у неї трохи пом’яте ліве переднє крило і розбита ліва фара.
 
Наразі на місці події і досі працюють поліцейські. В’їзд для транспортних засобів у село Городище наразі перекритий.
 
Марина Назарчук, ЧаРівне

You may also like...