На Рівненщині водій авто залишив автівку та документи і втік від поліцейських

Підстави такої дивної поведінки з’ясували швидко. В авто поліцейські знайшли використаний шприц та посуд з речовиною, схожу на наркотичну. Та й сам втікач мав всі ознаки наркотичного сп’яніння.

Автівку «ВАЗ 21099», в якої не горіла ліва фара в режимі ближнього світла, поліцейські зупинили 17 вересня, в Сарнах. За кермом автомобіля перебував 31-річний місцевий мешканець.

водій утік

Під час перевірки документів та спілкування з водієм, правопорушник поводив себе досить знервовано, агресивно та мав явні ознаки наркотичного сп’яніння.

Між переднім та заднім сидіннями даного автомобіля правоохоронці помітили використані медичні шприци та пластиковий посуд з невідомою речовиною темного кольору ззовні схожу на наркотичну речовину. Та не вспіли правоохоронці попросити водія надати пояснення даним речам в авто, як водій… накивав п’ятами. Чоловік так спішив, що залишив на місці й документи, й авто.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу Сарненського відділу поліції. Автомобіль доставили на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів.

Триває перевірка.

 

Управління превентивної діяльності
ГУНП в Рівненській області

You may also like...