За вбивство знайомого на ґрунті ревнощів чоловіка засуджено до 11 років позбавлення волі

За вбивство знайомого, незаконне зберігання боєприпасів та наркотичних речовин 51-річний мешканець м. Родинське проведе за ґратами 11 років.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у грудні 2015 року чоловік прийшов в гості до свого знайомого та його співмешканки. Під час розпивання спиртних напоїв гість почав залицятись до жінки, через що між чоловіками виникла сварка.

«Господар квартири, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, схопив кухонний ніж та умисно завдав гостю один удар в область серця. Від отриманої травми чоловік помер на місці. Крім того, під час огляду помешкання обвинуваченого правоохоронці вилучили у нього бойові припаси до нарізної вогнепальної зброї та наркотичний засіб – канабіс», – повідомив прокурор Красноармійської місцевої прокуратури Едуард Гусейнов.

20 вересня Красноармійський міськрайонний суд визнав обґрунтованою позицію Красноармійської місцевої прокуратури та засудив чоловіка до 11 років позбавлення волі за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Прес-служба прокуратури Донецької області

 

You may also like...