Поліція Маріуполя затримала двох чоловіків за викрадення людини (фото)

У поліцію звернувся житель Маріуполя із заявою про те, що вночі, кілька днів тому, коли він прямував додому, двоє невідомих посадили його в машину, зв’язали руки і вивезли в лісосмугу, де побили. 

Зловмисники затримані та дають свідчення.

Після надходження заяви, співробітники Центрального відділу поліції провели огляд місця події, а також подворовий обхід з метою встановлення свідків та очевидців. Проведеними оперативно-розшуковими заходами було встановлено двоє не працюючих 25-річних жителя Маріуполя.

У відділенні поліції один з правопорушників пояснив, що разом з другом приїхав у Центральний район міста до своєї дівчини. Виходячи від неї, він побачив на капоті свого автомобіля сліди вм’ятин. Біля сусіднього під’їзду перебував молодий чоловік. Припустивши, що це він пошкодив автомобіль, зловмисник разом зі своїм товаришем посадили хлопця в машину, зв’язали руки пластиковим хомутом і вивезли в найближчий сквер, де вимагаючи визнання, побили молодого чоловіка. Викрадений повідомив їм, що не знає хто пошкодив машину. Після того, як він пообіцяв з’ясувати, хто це зробив і повідомити їм, вони його відпустили.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини за попередньою змовою групою осіб" Кримінального Кодексу України. Покарання, передбачене санкцією статті, – до 5 років позбавлення волі.

 
Центральний відділ поліції
Донецької області

 

You may also like...