Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 25.10.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 78 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Співробітниками поліції Подільського відділу поліції прикордонної служби на пункті перетину кордону у 20-річного громадянина України виявлено речовину рослинного походження у сухому і подрібненому стані, схожу на коноплю. Речовину вилучено та направлено на проведення експертизи. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

 

До Таїровського відділення поліції Київського відділу поліції надійшла заява 34-річного одеситки про те, що її 47-річний співмешканець забрав її 10-річного сина зі школи та до дому не повернув. Співробітниками Таїровського відділення поліції встановлено місцезнаходження малолітнього сина, який знаходився за місцем мешкання свого батька в м.Київ. На теперішній час хлопця повернуто матері. Злочинів та протиправних дій проти нього не сколювалось. В ході проведення слідчих дій відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Таїровського відділення поліції Київського відділу поліції було затримано 28-річного одесита, у якого виявлено та вилучено два пакетика з речовиною білого кольору кристалоподібного походження, біля 30 г. та один пакетик з речовиною білого кольору порошкоподібного походження 20 г. Вилучене направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

 

До чергової частини Хмельницького відділення поліції Малиновського відділу поліції надійшла заява від 55-річного одесита про те, що невідомий викрав 3 колеса з автомобіля. Сума збитку 6000 грн. В ході оперативно-розшукових заходів було зупинено автомобіль під керуванням місцевого жителя 1996 р.н., в салоні якого перебували чоловіки 20-ти та 28-ми років, які були викриті у скоєнні злочину. В салоні та багажнику вказаного автомобіля виявили та вилучили речові докази – викрадені колеса. Зловмисників відпущено під забов’язання.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...