Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 08.11.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 88 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До чергової частини Ширяївського відділення поліції із заявою звернулася 60-річна мешканка с. Одаї про те, що її односелець, 1979 р.н., в стані алкогольного сп’яніння за місцем мешкання потерпілої відкрито заволодів її телевізором.

Співробітниками поліції Подільського ВП встановлено, що мешканець с. Липецьке незаконно заволодів мопедом свого односельця. Громадянину повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 289(незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Працівниками Київського відділу поліції в ході патрулювання району було виявлено невстановленого чоловіка, у якого під час огляду особистих речей виявлено та вилучено один поліетиленовий пакет з речовиною білого кольору у вигляді порошку. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

ПрацівникамиЛюбашівського відділу поліціїпід час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання жителя смт.Любашівка,1957 р.н., виявлено та вилучено 15 гр. марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

ВК ГУНП в Одеськійобласті

You may also like...