Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 23.11.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 240 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Портофранківського відділення поліції надійшла заява від 21-річного одесита про те, що, знаходячись на вулиці, двоє невідомих чоловіків, застосувавши насильство, відкрито заволоділи його сумкою, в якій знаходилися банківські картки, мобільний телефон та документи. Сума збитку становить 3 тисячі гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 17-ти та 19-річних одеситів, які надали правдиві свідчення.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від 34-річного жителя Одеської області про те, що, перебуваючи в розважальному закладі, двоє невідомих осіб схопили його за шию та заволоділи його гаманцем. Сума збитку становить 200 гривень. В ході оперативно-розшукових заходів було викрито 17-ти та 21-річних жителів Одеської області. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

До Приморського відділу поліції звернувся 36-річний працівник комп’ютерного клубу та повідомив про те, що невідома особа шляхом вільного доступу таємно викрала 6 міні персональних комп’ютерів. Сума збитку становить 35 тисяч гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 33-річного громадянина іншої держави, який надав правдиві свідчення. Проводяться заходи щодо вилучення речових доказів.

До Хмельницького відділення поліції звернувся 24-річний одесит та повідомив, що в парку двоє невідомих чоловіків, погрожуючи ножем, відкрито заволоділи його мобільним телефоном. Сума збитку становить 5 тисяч гривень. У скоєнні вказаного кримінального правопорушення викрито 18-річного раніше судимого одесита, від якого отримано правдиві свідчення. Проводяться заходи щодо встановлення співучасника кримінального правопорушення.

До Малиновського відділу поліції звернулася 59-річна одеситка та повідомила, що невідома особа шляхом віджиму металопластикового вікна, проникла до квартири, таємно викрала ноутбук та кредитну картку . Сума збитку становить 2500 грн. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 25-річного раніше судимого одесита, від якого надійшли свідчення. Вилучено речові докази.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява від 33-річного продавця магазину про те, що невстановлена особа проникла до підсобного приміщення магазину і таємно викрала 20 кг цукру і 8 пляшок шампанського. Сума збитку становить 1200 грн. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 32-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Київського відділу поліції надійшла заява від 29-річного одесита, про те, що невідома особа знаходячись на вул. Гаршина, намагалася скоїти крадіжку чотирьох коліс з автомобілю. Вжитими заходами викрито 49-річного місцевого мешканця.

 

До Білгород-Дністровського відділу поліції звернувся 29-річний житель міста із заявою про те, що невідома особа заволоділа його автомобілем. Проведеними заходами у скоєнні злочину викрито місцевого мешканця та повернуто автомобіль потерпілому. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 289 (незаконне заволодіння транспортного засобу) Кримінального кодексу України.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...