На Сумщині з незаконного обігу поліцейські вилучили цілий арсенал зброї (ФОТО)

  Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліція викрила трьох жителів Конотопа, які вдома незаконно зберігали пластикові ящики із набоями різного калібру, рушниці, пістолети, гранати, освітлювальні ракети, військове спорядження. Знайшли й наркотики. За наявною інформацію зброю чоловікам постачали з однієї із військових частин Сумщини. Наразі дана інформація перевіряється.

Працівниками Конотопського відділу поліції була отримана інформація про те, що за місцем мешкання троє жителів Конотопа зберігають зброю та боєприпаси.
 
107
 
обыск/109.jpg
 
обыск/116.jpg
 
104
 
«За попередніми підрахунками під час санкціонованого обшуку в них було вилучено понад 3000 набоїв різного калібру, 3 гранати РГД-5, два пістолети, рушниці, порох, військове спорядження. До того ж, один з них не гребував і наркотиками. В його гаражі знайшли марихуану, амфетамін та обладнання для виготовлення важких наркотиків». – Коментує Микола Лушпієнко, начальник ГУНП Сумської області.
 
обыск/110.jpg
 
обыск/108.jpg
 
Наразі поліцейські встановлюють канали надходження та мету зберігання зброї. За наявною інформацією боєприпаси постачав один з військовослужбовців для подальшої реалізації. Наразі всі четверо фігурантів затримані і дають пояснення слідчим. Вирішується питання щодо обрання стосовно них міри запобіжного заходу.
 
обыск/114.jpg
 
112
 
За даними фактами вже розпочате кримінальне провадження за ст.263 ч.1 Кримінального Кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».
 
Відділ комунікації поліції Сумської області
 

You may also like...