Розбещення неповнолітньої, звідництво, розповсюдження дитячого порно — депутат «служив» народу

35-річному депутату Почапинецької сільської ради Тернопільського району оголошено підозру у розбещенні неповнолітньої особи, звідництві для розпусти, розповсюдженні дитячої порнографії та втягненні у проституцію. Суд виніс ухвалу про цілодобовий домашній арешт для підозрюваного.

14-річна школярка з Рівненщини познайомилася в соцмережах із користувачем на ім’я «Роман Шухевич». Спочатку переписувалися, далі обмінялися телефонами. Тривало спілкування близько п’яти місяців. Як розповів слідчий Тернопільського відділу поліції Мирон Шеремета, теми для розмов та обговорення дорослий чоловік, в котрого є сім‘я і двоє малолітніх дітей, обирав надто відверті, як для віку своєї співрозмовниці, адже добре відав, що вона неповнолітня. Школярка стала довіряти незнайомцеві, а він, скориставшись цим, почав здійснювати на жертву психологічний тиск, вимагаючи, аби школярка надіслала йому фото порнографічного характеру. У відповідь через ммс-повідомлення кидав свої інтимні кадри.

депутат - слуга народа

 

 

Отримавши бажане, 35-річний житель Почапинець пішов ще дальше – став вимагати, аби школярка зняла відео, де вона вступає в інтимні стосунки зі ще однією дівчиною. На що неповнолітня категорично сказала «ні». Вже через деякий час директор школи викликав до свого кабінету школярку з матір’ю і попередив про відрахування з навчального закладу. Причиною стали розміщені в соцмережах інтимні фото дівчинки, які вона надсилала збоченцеві.

 

«Влад Котик» – під таким іменем знали розпусника інші три жертви. Лиходій через соціальні мережі знайомився з молодими панянками, пропонував їм зустрітися, спонукав до статевих стосунків, які записував на відео. Згодом відзнятий матеріал використовував для шантажу, аби змусити дівчат займатися проституцією.

 

Зловмисникові оголошено підозру у порушенні одразу чотирьох статей Кримінального кодексу України: частини першої статті 156 – розбещення неповнолітньої особи, частини четвертої статті 301 – примушування неповнолітньої особи до участі у створенні зображень порнографічного характеру та їх розповсюдження, частини другої статті 302 – звідництво для розпусти з метою наживи та частини другої статті 303 – втягнення в зайняття проституцією кількох осіб з використанням шантажу. Триває досудове розслідування.

 

 

 

Сектор комунікації НП Тернопільської області

 

You may also like...