Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 27.12.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 207 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

З Біляївської ЦРЛ до поліції надійшло повідомлення про те, що з місця мешкання до реанімаційного відділення з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини доставлено чоловіка 1961 р.н. Встановлено, що вночі до помешкання потерпілого прийшли односельчани, які, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, намагались заволодіти його автомобілем «ММЗ 412», в результаті чого завдали йому декілька ударів молотком по голові та спині та проникаюче ножове поранення в область грудної клітини ззаду. Після цього зловмисники викотили автомобіль на вулицю, однак завести його не змогли та залишили на місці події. Зараз 23- та 24-річного чоловіків доставлено до Біляївського вдділу поліції. Вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу.

Працівники Малиновського відділу поліції по гарячих слідах затримали 44-річного раніше засудженого чоловіка, який відкрито викрав у одеситки сумку, де знаходились гроші в сумі 13868 гривень, мобільний телефон «Nokia» та особисті речі. Отримано правдиві свідчення.

В Чорноморську поліцейські викрили раніше засудженого зловмисника у крадіжці кришки люка водопроводу. Сума збитку – 1000 гривень. Зловмисник зізнався, що викрадене здав до пункту прийому металобрухту. Чоловік відпущений під особисте зобов’язання.

Працівники Приморського ВП викрили 21-річного громадянина, який скоїв низку крадіжок номерних знаків з автомобілів одеситів. Від чоловіка надійшли правдиві свідчення. Речові докази вилучено. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочинів та відпущено під особисте зобов’язання.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...