Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 13-15.01.2017

До Балтського відділу поліції надійшло повідомлення від 37-річного місцевого жителя про те, що невідомий чоловік шляхом вільного доступу, через відчинені двері, проник до будинку, та в присутності дружини та відкрито заволодів мобільним телефоном. В ході проведених заходів затримано 25-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення. Відносно зловмисника обрано запобіжних захід у вигляді тримання під вартою.

До Малиновського відділу поліції звернувся 33-річний одессит та повідомив, що невідомий злочинець, шляхом вільного доступу, таємно викрав з його автомобіля номерні знаки. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 53-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Портофранківського відділення поліції надійшло повідомлення від 19-річної студентки, яка повідомила, що вночі невідомий злочинець, шляхом підбору ключа, проник до її кімнати, звідки викрав планшет, ноутбук та грошові кошти в сумі 1500 гривень. В ході проведених заходів були встановлені 22-ти та 18-річний жителі Одеської області. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

До Хаджибеївського відділення поліції звернувся 26-річний одесит та повідомив, що троє невідомих осіб, шляхом ривку та вдаривши кулаком в обличчя, відкрито заволоділи мобільним телефоном та грошовими коштами в сумі 150 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито трьох жителів Одеської області, від яких отримано правдиві свідчення. Викрадені речі вилучено та повернуто потерпілому.

До Хмельницького відділення поліції звернувся 63-річний пенсіонер та повідомив, що на автостоянці гіпермаркету невстановлена особа, шляхом розбиття правого переднього скла автомобіля намагалася таємно викрасти магнітофон вартістю 1000 грн. В ході оперативно-розшукових заходів викрито 43-річного раніше судимого одесита, від якого отримано правдиві свідчення.

До Чорноморського відділення поліції звернувся 33-річний адміністратор магазину та повідомив, що невідома особа в приміщені вказаного магазину, шляхом вільного доступу, скоїла крадіжку блока живлення та світлодіодної стрічки. Сума збитку становить 800 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 34-річного непрацюючого чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від 44-річної одеситки про те, що на одній із вулиць міста невідома особа відкрито заволоділа мобільним телефоном. Сума збитку складає близько 2000 гривень. В ході оперативно-профілактичного відпрацювання Приморського району в м. Одесі, співробітниками поліції був затриманий непрацюючий 50-річний чоловік, від якого отримано правдиві свідчення.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від 28-річного мешканця м. Одеси про те, що двоє невстановлених осіб із застосуванням фізичної сили відкрито заволоділи його сумкою, в якій знаходились ключі від квартири та від автомобіля, а також грошові кошти в розмірі 200 доларів США та 200 грн. В ході досудового розслідування працівниками Приморського ВП у скоєнні вказаного злочину викрито 28-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення, а також у останнього вилучені речові докази.

До Приморського відділу поліції надійшло повідомлення від військовослужбовця Національної гвардії України про те, що під час несення служби на Куликовому полі було затримано трьох молодих чоловіків, у яких вилучено пакунок з невідомою речовиною рослинного походження. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

До Приморського відділу поліції надійшов рапорт інспектора роти батальйону №1 про те, що під час несення служби по вулиці Канатна, до них звернувся помічник директора одного з магазинів і повідомив про те, що невстановлена особа з вітрини магазину відкрито заволоділа товаром. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками Приморського ВП було встановлено 26-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від 32-річного одесита про те, що двоє знайомих чоловіків нанесли йому тілесні ушкодження та викрали рюкзак. В ході оперативно-профілактичного відпрацювання Приморського району м. Одеси співробітниками поліції був затриманий 29-річний мешканець м. Одеси, від якого надійшли правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...