У Волновасі виявили водія авто «під кайфом» та з коноплями в кишені

Чоловік навіть не замислювався про можливі тяжкі наслідки свого вчинку. «Я ж спиртне не вживав», – пояснив він правоохоронцям.

10 лютого близько 21 години у Волновасі працівники поліції з забезпечення безпеки дорожнього руху зупинили автомобіль «Тойота Корола», під керуванням 48-річного місцевого мешканця, який знаходився в стані наркотичного сп’яніння.

наркота

 

Чоловік підтвердив, що він дійсно вжив наркотичні засобі перед тим, як сісти за кермо, тому що вже тривалий час 2 – 3 рази на добу вживає коноплю. В зв’язку з тим, що спиртне він не вживав, а тільки покурив конопель, нічого поганого в керуванні транспортом у такому стані чоловік не побачив.

 

Крім того, при особистому огляді у кармані куртки було виявлено близько 40 грамів конопель у двох паперових згортках. Водій пояснив що ці коноплі належать йому, він зберігає їх для власного вживання.

 

У відношенні водія складений адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 «Керування транспортним засобом особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

На місце була викликана слідчо-оперативна група Волноваського відділу поліції. Вилучена наркотична речовина направлена на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

 

Факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб» Кримінального кодексу України.

 

Правоохоронці нагадують, що керування транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння неприпустимо за жодних обставин.

 

Шановні водії! Дотримуйтесь Правил дорожнього руху. Не наражайте на небезпеку себе та оточуючих.

 

Відділ забезпечення безпеки дорожнього руху
УПД поліції Донецькій області

You may also like...