Взято під варту мукачівця, який побив і задушив подушкою свою співмешканку

23 червня Мукачівським міськрайонним судом 54-річному мешканцю м.Мукачева Г.С. обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це Закарпаття онлайн повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Мукачівця, який побив і задушив подушкою свою співмешканку, взято під варту

У судовому засіданні прокурор Мукачівської місцевої прокуратури повідомив, що Г.С. обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч.1 ст. 115 КК України, а саме – в умисному вбивстві. Крім того, як було встановлено чоловік раніше притягався до кримінальної відповідальності за спрчинення тяжких тілесних ушкоджень, а також останній офіційно ніде не працює, не має постійного джерела доходів, майна, та постійного місця проживання та вчинив особливо тяжкий злочини, а тому обрати інший більш м’який запобіжний захід не видається можливим.

Нагадаємо, 23 червня 2017 року, біля 2 години 00 хвилин, Г. С., перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті ревнощів вчинив сварку із своєю співмешканкою в ході якої наніс їй кілька ударів рукою після чого взяв в руки подушку та приклав до голови потерпілої та тримав, чим перекрив дихальні шляхи, внаслідок чого жінка померла на місці.

You may also like...