Ты же нигде не воевал: появилось видео общения активистов с фейковым АТОшником

  В сети опубликовано видео разговора участников боевых действий на Донбассе с заместителем главы пророссийской организации "Всеукраинский союз гражданских объединений участников боевых действий" Олегом Мартыновым, который пришел на открытие памятника ветеранам АТО в Киеве с поддельной звездой Героя Украины.

 Олег Мартинов – фейкова паскуда, що накупила іграшкових медалей. Називав себе керівником розвідки "Донбасу", учасником боїв за Іловайськ та керівником групи партизан "Тіні".

1

Насправді на питання "Де ти був у зоні АТО?!" закінчив фразою "советником Корбана". Це опудало зараз ще представляється "радником Холодніцького". Працює ж лише заступником у ватній "ветеранській організації" відомого сепарського опудала Палія. Ходить по кабінетах і шантажує чиновників під видом "гєроя развєдкі".

Рома Сініцин проявив кмітливість і організував справжнім бійцям з шарлатаном несподівану зустріч. Провели з ним профілактичну роботу. Були С14, відомі герої з десанту, бійці "Донбасу" та волонтери.

Я вибачаюсь за матюки та ненависть. Чесно, дуже важко було зберігати спокій аби не з’їсти паскуду живцем.

Мартинов повністю визнав, що він ніхто і ряжена паскуда. У випадку повторної появи в образі ветерана сам одобрив прямі фізичні дії над собою.

У випадку виявлення подібних істот звертайтесь до Спілка ветеранів війни з Росією C14 news Roman Sinicyn Жора Турчак чи будь-яких інших організацій небайдужих людей. //  Євген Карась 


Апостроф

 

 

You may also like...