Підпільний цех з виробництва алкогольних напоїв та більш ніж 21 тонну спирту виявили на Запоріжжі

У результаті спільних оперативно-слідчих дій прикордонники, податківці та представники прокуратури викрили схему незаконного виготовлення, зберігання, а також транспортування з метою збуту, підакцизних товарів.

Так, в рамках перевірки інформації співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління, встановили ряд адрес, за якими здійснювалось незаконне виробництво та подальший збут в одній із курортних зон Запорізької області, зокрема в н.п. Кирилівка, під виглядом продукції української марки, елітних вин. Щоправда елітними були лише назви, адже готували напої шляхом змішування неякісного спирту з водою, барвниками та реактивами.

1

Спільна оперативно-слідча група у складі оперативних співробітників Азово-Чорноморського регіонального управління, представників Державної фіскальної служби в Запорізькій області, під процесуальним керівництвом Мелітопольської місцевої прокуратури, провела 2 обшуки у приватних помешканнях та присадибних ділянках в селі Охрімівка Якимівського району.

Правоохоронці виявили більше 21 тони спирту, який використовувався для виготовлення так званих вин, а також стаціонарне обладнання для вимірювання вмісту спирту, пляшки з ароматизаторами, барвниками та інше обладнання для здійснення незаконної діяльності. На даний час продовжуються слідчі дії. Загальна сума оцінки виявленого становить близько 1,7 мільйони гривень. // ДПСУ

You may also like...