На Запоріжжі затримали підозрюваного у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень

В Мелітополі поліцейські затримали чоловіка, який наніс своїй матері тяжкі тілесні ушкодження, від яких вона померла. Відкрито кримінальне провадження.

В будинку одного з сіл Мелітопольського району виявлено труп 73-річної жінки. За результатами судово-медичної експертизи смерть наступила в результаті отриманих численних тілесних ушкоджень.

1

Встановлено, що в одному із сіл Мелітопольського району між 50-річним чоловіком в стані алкогольного сп’яніння та його матір’ю стався конфлікт. В результаті родич наніс чисельні тілесні ушкодження по тулубу жінці.

Раніше неодноразово засудженого за злочини у сфері обігу наркотиків затримали в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі.

З початку року по 14 кримінальним провадженням встановлені особи, причетні до скоєння тяжких тілесних ушкоджень зі смертельними наслідками.

Нагадаємо, співробітники кримінальної поліції Комунарського відділення поліції затримали мешканця Черкаської області, який наніс тяжкі тілесні ушкодження потерпілому, від яких останній помер.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

You may also like...