Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 14-16.10.2017

До Приморського відділу поліції надійшла заява 25-річного чоловіка про те, що невідома особа таємно викрала продукти харчування з приміщення магазину. Сума збитку становить 313 гривень. У ході оперативно-розшукових заходів поліцейськими було викрито 30-річного зловмисника, який надав правдиві свідчення.

До Лиманського відділу поліції надійшла заява 16-річного хлопця про те, що два невідомі зловмисники, застосувавши фізичну силу, відкрито заволоділи його мобільним телефоном. Сума збитку становить 4 500 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями викрито 16-річного хлопця, який надав правдиві свідчення.

Картинки по запросу УМВС Одеса

До Лиманського відділу поліції надійшла заява 17-річного підлітка про те, що двоє невідомих зловмисників, застосувавши фізичну силу, відкрито заволоділи його мобільним телефоном. Сума збитку становить 2 200 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейськими викрито 16-річного хлопця, який надав правдиві свідчення.

До Київського відділу поліції надійшла заява 35-річного старшого групи служби контролю магазину про те, що невідома особа з супермаркету скоїла крадіжку продуктів харчування. Сума збитку – 676 гривень. У ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні даного злочину правоохоронці викрили 41-річного зловмисника, який надав правдиві свідчення.

До Суворовського відділу поліції звернулась 28-річна місцева мешканка та повідомила, що невідома особа відкрито заволоділа її мобільним телефоном. Сума збитку становить 2 500 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейськими викрито 25-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Шевченківського відділення поліції Приморського відділу поліції надійшла заява 17-річного підлітка про те, що невідома особа, відкрито заволоділа його мобільним телефоном. Сума збитку становить  9 тисяч гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями викрито зловмисника.

До Балтського відділу поліції надійшла заява 26-річного чоловіка про те, що невідомі особи із застосуванням фізичної сили відкрито заволоділи його мобільним телефоном. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили двох 16-річних зловмисників, які надали правдиві свідчення щодо скоєння даного кримінального правопорушення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...