В Україні поліція розкрила чотири вбивства, зареєстровані упродовж доби

По одному такому факту зафіксовано на Черкащині та у Києві, ще два – у Харкові та Харківській області. Три вбивства вчинені з використанням ножа. Усі чотири злочини вчинені на побутовому ґрунті і під дією алкоголю.

Зокрема, у Тальнівському районі Черкаської області після проведення слідчих дій затримано 43-річну місцеву жительку. Попередньо правоохоронці встановили, що увечері 22 жовтня жінка у своєму будинку під час раптово виниклої сварки ножем убила 60-річного жителя іншого села.

У Дарницькому районі Києва під час проведення слідчих дій затримано 56-річного місцевого жителя. Поліцейські з’ясували, що увечері 22 жовтня чоловік у своїй квартирі під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убив 29-річного молодика. Зловмисник виніс тіло з квартири у під’їзд і залишив на сходовому майданчику дев’ятого поверху.

Учора, 23 жовтня, о 16.20 у Харкові 54-річний місцевий мешканець під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убив свого 55-річного брата. Правопорушника затримано.

У Золочівському районі Харківської області при проведенні слідчих дій затримано 58-річного раніше судимого місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 23 жовтня в будинку 51-річного місцевого мешканця під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв скляною пляшкою убив господаря.

За всіма цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За вчинення цього злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Департамент комунікації
Національної поліції України

 

You may also like...