На Рівненщині водій автомобіля «Honda» порізав пішохода

Оперативники Гощанського відділення поліції затримали 26-річного жителя Гощанського району, який наніс тяжкі тілесні ушкодження жителю Черкас.

Про це агенству IA ZIK повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.

Слідчо-оперативна група встановила, що 10 листопада близько 18-ї години 30 хвилин у селі Бабин Гощанського району водій автомобіля «Honda», 26-річний житель Гощанського району, наніс два удари ножем 25-річному чоловікові, який переходив проїзну частину неподалік пішохідного переходу. Підозрюваний повністю визнав свою вину та пояснив слідчим, що потерпілий раптово вийшов на проїжджу частину дороги та ледь не потрапив під колеса його авто.

Потерпілого каретою швидкої медичної допомоги доставили до Рівненської обласної клінічної лікарні, де у нього діагностували проникаюче ножове поранення черевної порожнини. Його прооперовано.

Як з’ясували поліцейські, потерпілий – 25-річний житель Черкас – працює на одному із підприємств Гощанського району.

«Слідчий вже повідомив зловмиснику про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. У понеділок у суді йому обиратимуть міру запобіжного заходу», – каже начальник Гощанського відділення поліції Анатолій Цідилко.  

You may also like...