Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 14.11.2017

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції встановлена особа зловмисника, який, знаходячись у приміщенні магазину, скоїв крадіжку продуктів харчування. 25-річний чоловік надав правдиві свідчення у скоєнні крадіжки. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 33-річної жінки про те, що невідома особа шляхом ривка відкрито заволоділа сумкою, в якій знаходилися гроші в сумі 1000 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці по гарячих слідах викрили 25-річного іноземця, від якого надійшли правдиві свідчення, речові докази вилучено. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Картинки по запросу ГУНП в Одеській області

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 62-річного пенсіонера про те, що його син з підсобного приміщення будинку таємно викрав газову колонку. Сума збитку – 2500 гривень. Вжитими заходами поліцейські викрили раніше судимого 34-річного чоловіка, від якого отримано свідчення. Речовий доказ вилучено та повернуто власнику.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 36-річної жінки про те, що з кишені рюкзака невідома особа таємно викрала її гаманець. Сума збитку – 680 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські у скоєнні вказаного злочину викрили раніше судиму 35-річну іноземку, від якої отримано свідчення. Вилучено викрадений гаманець з грошима та банківськими картками.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява про виявлення в кабельній каналізації факту пошкодження та крадіжки 55 м кабелю електрозв’язку. Сума збитку – 6622 гривень. Правоохоронці в ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні даного злочину викрили 32-річного чоловіка, від якого отримано свідчення.

До Ананьївського відділення поліції Подільського відділу поліції надійшла заява 31-річної жінки про те, що невідома особа через паркан проникла на подвір’я її будинку звідки таємно викрала велосипед. Сума збитку – 1000 гривень. Поліцейські в ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні вказаного злочину викрили раніше судимого 42-річного зловмисника, від якого надійшли правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...