В Ужгороді кримінального авторитета Копчу триматимуть під вартою без можливості внесення застави

Ужгородський міськрайонний суд обрав найсуворішу міру запобіжного заходу відносно фігуранта кримінального провадження, котрий з 2011 року переховувався від слідства.

Сьогодні, 16 листопада, в Ужгородському міськрайонному суді розглянули питання щодо обрання міри запобіжного заходу відносно підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого пунктом 7 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство з хуліганських мотивів. Злочин був скоєний ще у 2011 році.

Кримінального авторитета Копчу триматимуть на Закарпатті під вартою без можливості внесення застави

19 грудня того року підозрюваний з групою осіб, рухаючись на автомобілі «Mersedes», у селищі Великий Березний, умисно перегородили шлях водію на авто «ВАЗ-21120». Тоді ж, 46-річний підозрюваний вийшов з іномарки та вистрелив у водія заблокованого траспортного засобу. Рятуючись від нападників водій «ВАЗ-21120» разом з пасажиром намагалися втекти, та підозрюваний у цей момент наніс серію пострілів з рушниці, що стали смертельними для потерпілого. Від отриманих ушкоджень чоловік помер у лікарні.

Сам же фігурант справи з місця злочину зник і був оголошений у розшук, в тому числі, згодом його розпочалися вже й пошуки вбивці на міжнародному рівні.

Сьогодні ж, 16 листопада, слідчим відділу розкриття злочинів проти життя та здоров‘я особи спільно з представниками Управління карного розшуку вдалося затримати фігуранта тяжкого злочину.

Ознайомившись із доказовою базою, а також ризиками, що можуть нашкодити подальшому розслідуванню відносно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу у тримання під вартою без можливості внесення застави, повідомляють у відділі комунікації поліції у Закарпатській області. // zakarpattya.net.ua

You may also like...