Зареєструвати авто тепер можна у центрі Києва

Відтепер деякі послуги сервісних центрів МВС можна отримати в центрі міста у документ сервісі «Готово!».

 Серед доступних послуг: обмін старого посвідчення водія на нове; отримання нового посвідчення водія у зв’язку з втратою чи викраденням; обмін посвідчення водія у зв’язку зі зміною особистих даних власника (прізвище, ім’я); державна реєстрація нового транспортного засобу; перереєстрація транспортного засобу у зв’язку зі зміною анкетних даних власника.

Отримання послуг займатиме від 30 хвилин до години, громадян обслуговуватимуть з вівторка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 та в суботу з 9:00 до 16:45. Адреса документ-сервіса “Готово!”: вул. Генерала Алмазова, 11.

Вартість послуг можна дізнатись на сайті документ сервіса «Готово!», а щодо алгоритмів отримання послуг проконсультуватися за довідковим телефоном Головного сервісного центру МВС (044) 290-19-88 та на Фейсбук-сторінці.

«Для нас важливо аби послуги сервісних центрів МВС були максимально доступними територіально для громадян, а процедури їх отримання – зручними та швидкими. Подібна співпраця дає нам можливість досягти цієї мети та стати ближчими та зручнішими для людей» – відзначив начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Нагадаємо, у Києві також працює три сучасних сервісні центри МВС за адресами вул. Павла Усенка, 8, вул. Степана Бандери, 26В та Столичне шосе, 104.

Прес-служба ГСЦ МВС України

You may also like...