У столиці пасажир побив та пограбував таксиста

Після побиття зловмисник забрав у водія відеореєстратор та втік. Завдяки оперативному реагуванню правоохоронців, розбійника через кілька хвилин затримали.

Подія трапилася близько 5-ї години на вулиці Грінченка Шевченківського району столиці. Пасажир відмовився оплатити проїзд у таксі та почав сварку, а після ударив водія по голові, зірвав з лобового скла відеореєстратор та втік. Потерпілий відразу зателефонував у поліцію.

На місце події першими прибули працівники поліції охорони, які за кілька хвилин неподалік від місця скоєння злочину побачили нападника та затримали його. Ним виявився 29-річний уродженець Черкаської області. При поверхневому огляді правоохоронці виявили та вилучили у чоловіка згорток із порошкоподібною речовиною, схожою на наркотик.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 186 (Грабіж), ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Чоловіку оголошена підозра та вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Затриманому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...