На Київщині за скоєння розбійного нападу затримали двох жителів Поділля

Пізно ввечері, у місті Боярка, зловмисники напали на перехожого зненацька. Вдарили по голові, а коли він знепритомнів, забрали мобільний телефон, гаманець та зірвали з шиї срібний ланцюжок. Поліцію викликав небайдужий чоловік, який це все бачив з вікна свого будинку.

За вказаною адресою одразу прибула група реагування патрульної поліції Києво-Святошинського відділу поліції. Одного з нападників затримали на місці злочину. До пошуків його поплічника приєднались дільничні офіцери поліції. Вже за лічені хвилини поліцейські розшукали його на території пилорами, де він переховувався. У нього виявлено та вилучено речові докази – пограбоване майно.

 

22-річного потерпілого, жителя Рівненщини, доправлено до лікарні з тяжкою травмою голови. Молодий чоловік приїхав на Київщину на заробітки і тимчасового проживає в Боярці.

 

Нападниками виявилися двоє жителів Вінницької області, 22 та 26-річного віку. Їх затримано у порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до десяти років з конфіскацією майна. Вирішується питання про оголошення підозри зловмисникам та обрання їм міри запобіжного заходу.

 

Відділ комунікації поліції в Київській області

 

You may also like...