По 15 і 10 років ув’язнення отримали закарпатці, які убили 67-річну мешканку Мукачівщини

 Поліція довела, що чоловіки спланували розбійний напад та вбили 67-річну мешканку села Ключарки Мукачівського району.

Нагадаємо, 14 листопада 2016 року на лінію «102» зателефонувала жителька с.Ключарки Мукачівського району. Жінка повідомила, що повернувшись ввечері з роботи додому, вона виявила в кухні тіло своєї 67-річної матері з явними ознаками насильства. В будинку були розкидані речі, що свідчило про те, що невідомі шукали гроші й коштовності.

По 15 і 10 років в'язниці присудили двом закарпатцям, що спланували й убили 67-річну мешканку Мукачівщини

В ході оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції встановили та затримали осіб, які вчинили напад на оселю пенсіонерки. Це 43-річний мешканець Мукачева і 20-річний житель Виноградівського району.

Правоохоронці встановили, що злочин був спланованим. Чоловіки вели тривале спостереження за помешканням потерпілої та членами їхньої родини, вивчили шляхи проникнення на подвір’я та виходу з нього. В день нападу вони вичекали момент, поки пенсіонерка залишиться вдома одна і тоді напали на неї, спричинивши травми несумісні з життям.

Під час проведення досудового та судового розслідування справи правоохоронці встановили, що вбив потерпілу 20-річний виноградівець, якому суд присудив покарання за умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів (п.6 ч.2.ст.115), та розбійний напад у вигляді – 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Іншого співучасника злочину, якого судили за вчинення розбійного нападу, а це ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України, засуджено до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомляють у відділі комунікації поліції в Закарпатській області. // zakarpattya.net.ua

You may also like...