Поліція Тячівщини розшукала жінку-водія, яка здійснила наїзд на пішохода і втекла з місця події

Тячівські правоохоронці з‘ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди у селі Бедевля, внаслідок якої травмовано дівчину-пішохода. Водій з місця пригоди втекла, але її розшукала поліція. За фактом ДТП слідчі розпочали досудове розслідування

15 грудня, близько 10:00, у селі Бедевля, що на Тячівщині, трапилась дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля скоїв наїзд на дівчину-пішохода, яка переходила дорогу у встановленому місці. Внаслідок аварії 15-річна місцева мешканка отримала тілесні ушкодження. Медики діагностували у потерпілої закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. А водій з місця пригоди втекла.

Про ДТП в Тячівську поліцію повідомили медики та очевидці, які описали транспортний засіб винуватиці аварії. 33-річну жінку-водія на «ВАЗ 2121» поліція оперативно розшукала. Свою втечу з місця автопригоди вона пояснила тим, що злякалася.

 

За фактом ДТП в Тячівській поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто, порушення парвил дорожнього руху, що спричинили потерпілому тілесні ушкодження.

 

Транспортний засіб помістили на спецмайданчик. Також слідчий призначив ряд необхідних судових експертиз. В рамках даного кримінального провадження поліція з‘ясує всі обставини даної автопригоди.

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

You may also like...