На Луганщині поліція затримала підозрюваного у подвійному вбивстві

Співробітники Старобільського відділу поліції встановили та затримали 40-річного мешканця селища Малохатка, який підозрюється у скоєнні вбивства двох чоловіків. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років або довічне ув’язнення.

9 лютого вранці до чергової частини Старобільського відділу поліції зателефонувала мешканка селища Малохатка і повідомила, що вона виявила трупи двох чоловіків на подвір’ї сусіда біля входу у його будинок.

убивство

Співробітники слідчо-оперативної групи, які виїхали на місце події, встановили, що біля порогу будинку, де мешкає 71-річний чоловік, лежать двоє мертвих невідомих. При зовнішньому огляді загиблих судовий медик виявив чисельні тілесні ушкодження.

Як з’ясували поліцейські, загиблі чоловіки, віком 50 та 58 років, раніше працювали у селі Малохатка, мали своє житло, повноцінні родини – дружин та дітей. Але з часом чоловіки стали зловживати спиртним, втратили сім’ї і «прибились» до дідуся.

Співробітники поліції встановили, що напередодні ввечері до 71-річного господаря помешкання прийшов гість. Вчотирьох вони розпивали спиртне. Коли господар заснув, між чоловіками стався конфлікт, який переріс у бійку. Гість завдав чоловікам чисельні тілесні ушкодження. Потім витяг побитих на вулицю, залишив їх біля порогу та втік. Від отриманих травм потерпілі померли.

З місця події слідчими вилучено речові докази. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Проводиться досудове слідство.

За інформацією Старобільського відділу поліції

You may also like...