На Хустщині мати з сином вбили чоловіка, а тіло забетонували в колодязі (фото)

Підозру правоохоронців викликало те, що після зникнення чоловіка 40-річна екс-дружина та старший, 17-річний син кудись зникли.

Як розповідають правоохоронці, ще півтора місяця тому зник 43-річний житель міста Хуст. Про зникнення сина в поліцію повідомив його батько. Зниклого чоловіка оголосили в розшук.

убивство

Згодом, вони встановили, що розшукуваний проживав у спільному будинку з дружиною, з якою вони були в процесі розлучення, та з трьома дітьми.

40-річна екс-дружина та старший, 17-річний син після оголошення чоловіка у розшук, кудись зникли, а на подвір’ї господиня поспіхом засипала та забетонувала старий колодязь. Коли правоохоронці розкопали його, то виявили на глибині близько 4 метрів тіло розшукуваного чоловіка.

 

— За даним фактом Хустська поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Навмисне вбивство). Тіло направлено на експертизу, – зазначають правоохоронці.

Також триває розшук зниклої екс-дружини потерпілого та його 17-річного сина, які підозрюються в скоєнні навмисного вбивства хустянина. // Мukachevo.net

You may also like...