Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 11.04.18

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 167 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Южненського відділення поліції Лиманського відділу поліції звернувся житель м. Южне, який повідомив, що невідома особа проникла до його гаражу, викрала звідти інструменти та відео реєстратор, а також пошкодила заднє ліве скло на його автомобілі. Сума збитку складає 4 100 гривень.

полиция

У ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції викрили 30-річного громадянина сусідньої держави. Правопорушник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Від нього надійшли правдиві свідчення.

Працівники Київського відділу поліції в м. Одесі викрили ласуна, який виніс з магазину солодощі на суму більше 600 гривень. 27-річний правопорушник надав правдиві свідчення.

Співробітники Малиновського відділу поліції в м. Одесі у вчиненні крадіжки мобільного телефону з кишені місцевого жителя в одному з розважальних закладів викрили 38-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення. Викрадене вилучено та повернуто власнику.

До Шевченківського відділення поліції Приморського відділу поліції звернулась 39-річна жінка, яка повідомила, що на вулиці Сегедській невідома особа відкрито заволоділа її сумкою із двома мобільними телефонами, банківською карткою, ключами від квартири, грошима та документами. Сума збитку – три тисячі гривень. Вжитими заходами у скоєнні вказаного правопорушення працівники поліції викрили 41-річного одесита, який надав правдиві свідчення. Правопорушник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений до ізолятору тимчасового тримання. Викрадене вилучено та повернуто власниці.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...