6 років позбавлення волі з конфіскацією майна за збут психотропної речовини та зберігання наркотиків

До 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна засуджено мешканця Луганщини за збут психотропної речовини та зберігання наркотиків

Прокуратурою Луганської області підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких забороне

ний, а також придбання, зберігання з метою збуту та незаконного збуту психотропної речовини особою раніше судимою за вчинення злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України)
 

 

Встановлено, що раніше судимий мешканець смт Станиця-Луганська придбав та зберігав наркотичні засоби (канабіс та концетрат макової соломи) за місцем свого мешкання. Крім того, зловмисник збував на території Станично-Луганського району особливо небезпечну психотропну речовину – MDPV (метилендиоксипіровалерон) за грошові кошти, а саме 500 грн за згорток.

Наразі судом чоловіка визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, та призначено покарання у виді 6 років позбавлення волі з конфіскацією половини належного йому майна.

 Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...