На Київщині затримали сутенерок, які вербували та постачали повій іноземцям

Дві подруги з метою легкої наживи організували бюро з надання різноманітних сексуальних послуг туристам. Обслуговували їх у готелях на території Києва та області за 200 долларів США за годину. Також “підсаджували” іноземців на амфетамін, який був у них в продажі.

 

Викрили та задокументували злочинну діяльність зловмисниць оперативники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Київщини спільно з слідчими Вишгородської поліції та прокуратури.

полиция

 

Начальник управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Андрій Ткач розповів, що поліцейські одночасно провели санкціоновані обшуки за місцями проживання підозрюваних і в одному з готельних комплексів, де надавалися сексуальні послуги. Вилучили: грошові кошти, банківські картки, рекламні візитівки, робочі телефони, записники з розрахунками клієнтів і дівчат, в також психотропну речовину – амфетамін.

Встановлено, що для отримання великих прибутків і постійного оновлення клієнтської бази сутенери поширювали рекламні візитівки з зазначеними контактами, а також пропонували сексуальні послуги в мережі Інтернет.

На даний час триває комплекс слідчих дій. Вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу. Відкрито кримінальне провадження за ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) та ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Київської області

 

You may also like...