Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.05.2018

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.05.2018

До Чорноморського відділення поліції Овідіопольського відділу поліції із заявою звернулася 49-річна продавчиня, яка працює в одному із магазинів у м. Чорноморськ. Жінка повідомила, що невідома особа намагалась винести з магазину продукти харчування на суму більше чотирьохсот гривень. Вжитими заходами правоохоронці викрили 33-річного місцевого жителя, який надав правдиві свідчення та повернув вкрадене.

Національна поліція України - лого

До Суворовського відділу поліції в м. Одеса із заявою про викрадення близько двохсот метрів телефонного кабелю звернувся 38-річний одесит. У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці викрили 26-річного місцевого жителя, який надав правдиві свідчення у скоєнні даного злочину.

До Ренійського відділення поліції Ізмаїльського відділу поліції із заявою звернулася 46-річна жінка, яка повідомила, що з дому її лежачо-хворого 64-річного чоловіка у його присутності малознайома особа винесла телевізор. У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці викрили 51-річного жителя м. Рені, який надав правдиві свідчення та повернув награбоване. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції в ході досудового слідства, розпочатого за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, встановлений раніше судимий 46-річний чоловік, який в кінці лютого поточного року проник в квартиру, розташовану в багатоповерховому будинку, звідки скоїв крадіжку техніки та ювелірних виробів. Триває досудове слідство.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...