На вокзалі Кам’янського 18-річний молодик до смерті забив чоловіка

У Кам’янському поліцейські затримали юнака, який жорстоко побив безхатченка. Побитого чоловіка знайшли на пероні залізничного вокзалу, його госпіталізували до реанімації лікарні швидкої допомоги. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер у лікарні.

Працівники Південного відділення поліції встановили, що 13 травня близько опівночі у залі очікування вокзалу 18-річний юнак чекав на електричку, аби зустріти свою знайому. У цей час між ним та 37-річним безхатченком виник конфлікт, у ході якого молодий чоловік напав на потерпілого та почав його бити руками і ногами по тулубу та голові. Від ударів останній втратив свідомість. Потім нападник перетягнув непритомного чоловіка на платформу залізничного вокзалу, де залишив його лежати на землі, а сам із місця події зник.

Проведеними слідчо-розшуковими заходами працівники кримінальної поліції Південного відділення оперативно встановили особу зловмисника та затримали його.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідчі Південного відділення за погодженням із місцевою прокуратурою повідомили чоловіку про підозру у скоєнні даного кримінального правопорушення. Запобіжний захід обрано у вигляді тримання під вартою.

Кам’янський відділ поліції

You may also like...