У Києві затримали чоловіка, який незаконно заволодів коштами Фонду гарантування вкладів

Київською місцевою прокуратурою №6 спільно із Печерським УП ГУ НП у м. Києві за сприяння Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБ України та Фонду гарантування вкладів затримано 49-річного киянина на спробі незаконного заволодіння коштами Фонду гарантування вкладів у сумі 200 тис. гривень.

31.05.2018 чоловіка було затримано на «гарячому» в одній із банківських установ на території Печерського району столиці. При собі він мав підроблений паспорт на ім’я громадянина України, мешканця міста Севастополь, та довіреність на отримання аналогічного вкладу від імені ще однієї жительки півострову.

прокуратура

Під час проведення першочергових слідчих дій з’ясувалося, що киянин напередодні здійснив аналогічну операцію з отримання гарантованих коштів Фонду та незаконно отримав 200 тис. гривень.

На сьогодні, зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 190 КК України.

На даний час Печерським районним судом міста Києва підозрюваному обирається запобіжний захід.

Досудове слідство триває, вживаються заходи, щодо встановлення інших осіб, причетних до вчинення даного кримінального правопорушення.

Прес-служба прокуратури міста Києва

You may also like...