На Сумщині поліція затримала чоловіка, підозрюваного у вбивстві сина

В рамках відкритого кримінального провадження поліція Конотопу з‘ясовує обставини та причини вбивства 38-річного чоловіка. Попередньо встановлено, що два ножові поранення в шию йому наніс його рідний батька.

Повідомлення про вбивство надійшло до чергової частини Конотопського відділу поліції сьогодні, близько десятої ранку, від місцевої жительки. Вона розповіла: до неї подзвонив її брат і повідомив, що вбив свого сина.

За вказаною громадянкою адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Правоохоронці з‘ясували: напередодні увечері між 63-річним батьком та його 38-річним сином сталася сварка. Пенсіонер докоряв сину за його безладний спосіб життя і крадіжки, вчиняємі з рідного дому. Син же у відповідь підняв на батька руку. Відбиваючись, батько ухопив зі столу ножа, й наніс два удари лезом синову в лівий бік шиї. Закривавлений молодик упав на підлогу. Схаменувшись, літній чоловік кинувся до сина, але допомога тому не знадобилась – молодий чоловік помер одразу на місці події. Лише на ранок пенсіонер оговтався настільки, що подзвонив сестрі і розповів про те, що сталось, а вже вона викликала поліцію.

Наразі підозрюваного чоловіка в рамках відкритого за ч.1 ст. 115 КК України (навмисне убивство) кримінального провадження слідчі затримали у порядку статті 208 КПК України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Сумської області

You may also like...