У столиці полтавчанин наніс ножове поранення знайомому

Між чоловіками виник словесний конфлікт, у результаті якого зловмисник вдарив опонента гострим предметом у груди. Потерпілого з колото-різаним пораненням госпіталізували до лікарняного закладу. Зловмисником виявився уродженець Полтавщини, який перебував у розшуку за зґвалтування.

До чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про госпіталізацію чоловіка із проспекту Правди. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група, яка провела огляд місця події та інші першочергові слідчі дії.

1

Як повідомив начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, між знайомими раптово виник словесний конфлікт, який переріс у нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Після скоєного підозрюваний втік:

«Ми провели ряд заходів, опитали свідків та встановили особу правопорушника, якого згодом затримали. Це – 39-річний уродженець Полтавщини, який перебуває у розшуку за зґвалтування. Чоловік нам зізнався у скоєному», – додав Владислав Іщенко.

За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 ( Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...