У Києві поліцейські затримали злодія у квартирі, яку він намагався обікрасти

Чоловік зламав замки вхідних дверей та нишпорив у речах. Але він не знав, що у помешканні встановлені датчики руху, тож на місце поспішали правоохоронці, яких викликала власниця.

Повідомлення від киянки про те, що у квартиру на вулиці Машинобудівній проник невідомий, надійшло до чергової частини столичної поліції о 05:23. За викликом терміново направили екіпаж патрульних та оперативників. Власниця помешкання телефоном розповіла, що перебуває за містом, але у квартирі спрацювали датчики руху.

Фото Поліція Києва.

Начальник відділу поліції №2 Солом’янського управління поліції Дмитро Забигайло розповів:

Фото Поліція Києва.

«На місці події правоохоронці помітили через вікно, що у квартирі хтось світить ліхтариком. Замки на вхідних дверях були відчинені. Поліцейські затримали зловмисника у помешканні».

Слідчо-оперативна група задокументувала правопорушення та вилучила у чоловіка ювелірні прикраси, які він уже «присвоїв». Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

«Чоловіка затримали. Це 40-річний мешканець Подільського району столиці, раніше судимий за майнові злочини. За вчинене йому загрожує від трьох до шести років позбавлення волі», – додав Дмитро Забигайло.

Відділ комунікації поліції Києва

 

You may also like...