Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 09.08.2018

 Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 09.08.2018

Працівники Приморського відділу поліції в м. Одеса викрили 36-річного громадянина Молдови, який в одному з магазинів на вулиці Жуковського вкрав парфумерну продукцію більше ніж на 50 тисяч гривень.

Працівники Роздільнянського відділу поліції викрили 22-річного громадянина Молдови, який в одному з сіл району проник у дачний будинок 52-річного одесита і викрав звідти гроші.

Працівники Таїровського відділення поліції Київського відділу поліції викрили та затримали в порядку ст. 208 КПК України 43-річного громадянина Грузії, який на вулиці Академіка Корольова шляхом сканування сигналізації проник до автомобіля одесита і викрав звідти речі автовласника. Крім того, поліцейські викрили та затримали в порядку ст. 208 КПК України 48-річного громадянина Грузії, який на вулиці Академіка Глушка із автомобіля жителя області викрав сумку з документами та грошима.

Працівники Усатівського відділення поліції Біляївського відділу поліції викрили 33-річного жителя району, який обікрав будинок односельчанки.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...