Бійці Об’єднаних сил затримали російського «туриста», який здійснював відеозйомку позицій ЗСУ

Командуванням Об’єднаних сил вживаються заходи щодо недопущення сторонніх осіб до району бойових дій та здійснюється посилена охорона військових об’єктів та опорних пунктів на лінії зіткнення. В тому числі ці заходи спрямованні на недопущення ведення розвідувальної діяльності противника.

Вчора, 11.08. 2018 року, військовослужбовцями однієї з механізованих бригад зі складу Об’єднаних сил затримано чоловіка, який здійснював відео-зйомку позицій на свій мобільний телефон.

Фото Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation.

Затриманим виявився громадянин Росії. За його словами він прибув подорожувати Україною. Військовослужбовців зацікавив той факт, що "турист" прибув з далекого Сургуту, а серед історичних та культурних пам’яток в Україні його цікавили лише позиції підрозділів Збройних Сил України, які він знімав та ретельно зберігав у себе на мобільному телефоні.

Фото Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation.

Наразі його культурні "смаки" вивчають експерти відповідних органів, які спеціалізуються на вивченні саме таких неординарних особистостей.

Просимо не байдужих громадян й надалі надавати посилену допомогу Збройним Силам України. Ваша інформація цінна для Об’єднаних сил.

Разом до перемоги!

Слава Україні!

Операція об’єднаних сил / Joint Forces Operation

You may also like...