Жінка спробувала вивезти за кордон дітей, яких раніше не випустили через підробні документи

За свій вчинок жінка нестиме кримінальну відповідальність.

Тільки вчора Закарпаття онлайн розповідало про намагання нашого співвітчизника потрапити до Італії разом з двома дітьми, використовуючи підробні документи.

На Закарпатті буковинка спробувала вивезти за кордон дітей, яких раніше не випустили із супроводжуючим через підробні документи

Наразі невідомо, що саме стало причиною таких дій, але сьогодні вночі прикордонники тих самих дітей знову не випустили з України. Уже разом з 30-річною мешканкою Чернівецької області діти таки мали дістатись Італії. Там, зі слів супроводжуючої, знаходяться батьки дівчат.

Та на заваді знову стали «ліві» доручення. Певно, сподіваючись на власну удачу чи то неуважність з боку нової зміни прикордонників, жінка й подала на контроль підроблену заяву від батьків про дозвіл на виїзд дітей за кордон. Тепер і вона нестиме відповідальність згідно ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів», повідомили Закарпаття онлайн у прес-службі Чопського прикордонного загону.

You may also like...