У Тернополі стріляли в співробітницю поліції

Випадок стався 15 серпня близько сімнадцятої години по вулиці Назарія Яремчука в обласному центрі. У поліцейську, яка була у форменому одязі, вистрелила невідома особа. Постріл прийшовся у плече.

Зі слів капрала поліції, вона одразу й не зрозуміла, що сталося. Чоловік, якого покликала на допомогу, запідозрив що це поранення.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Тернопільського відділу поліції  Богдан Гульман, було встановлено, що постріл здійснив 29-річний тернополянин.  Молодого чоловіка затримали. Свій вчинок він пояснив тим, що хотів налякати дівчину, а те, що вона перебувала у формі поліцейського, не помітив.

Постріл, за попередніми даними,  був здійснений з пневматичної гвинтівки, яку стрілок добровільно видав працівникам поліції.
 
«Полювання» зловмисник вів з балкону квартири, де, за попередніми даними, мешкає його дівчина, а він там здійснював ремонтні роботи.
Потерпілу було госпіталізовано до медичного закладу. Лікарі виявили, що під час поранення куля застрягла в руці, тому було прийнято рішення про оперативне втручання.
 
Кримінальне провадження розпочато за частиною 4 статті 296 ККУ. Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
 
Відділ комунікації поліції Тернопільської області

You may also like...