На Харківщині чоловік намагався дати хабара слідчому за повернення арештованого майна

Працівник поліції поінформував про дану подію керівництво, а житель Блізнюківського району був затриманий за намір надати неправомірну вигоду службовій особі.

 6 серпня до слідчого Блізнюківського відділення поліції звернувся 21-річний житель району. Він запропонував поліцейському 2 тисячі гривень за повернення автомобіля, на який було накладено арешт.

За даним фактом слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

 

В ході проведення оперативних заходів працівники поліції 15 серпня задокументували факт передачі грошових коштів мешканцем села Батюшки в сумі 2 тисячі гривень старшому слідчому Близнюківського відділення поліції.

Чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років із конфіскацією майна. Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Харківської області

You may also like...