У столиці поліцейські затримали п’яного автовикрадача який в’їхав в електроопору

Правоохоронці виявили на узбіччі іномарку разом із нетверезим водієм за кермом. Не впоравшись із керуванням, він в’їхав в електроопору. Згодом поліцейські з’ясували, що автомобіль викрадений.

Подія сталася на проспекті Миру. Після вживання алкогольних напоїв 24-річний чоловік побачив біля будинку припаркований автомобіль і вирішив його викрасти. Відчинивши дверцята, які були незамкнені, завів транспорт і поїхав із місця події.

улица

Виявивши зникнення автівки, власник звернувся до Дніпровського управління поліції. Правоохоронці надіслали патрулям орієнтування – і невдовзі на Голосіївському проспекті виявили автомобіль, схожий за описом. Як з’ясувалося, зловмисник не впорався із керуванням чужого авто і в’їхав в електроопору. Правопорушника затримали на місці у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва
 

You may also like...