З військової частини на Житомирщині викрали 5 автоматів та 5 пістолетів

В ніч з на 20 вересня 2018 року після проведення навчальних стрільб у окремій розвідувальній роті однієї з мотострілецьких бригад, дислокованих у м. Новоград-Волинський, викрадено групою невстановлених осіб зброю і боєприпаси, а саме: 5 пістолетів, 5 одиниць автоматів АКС-74.

20.09.2018 військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 410 Кримінального кодексу України.

прокуратура

На місці скоєння цього зухвалого злочину працює група прокурорів на чолі з військовим прокурором Житомирського гарнізону, оперативно-слідча група ГУ Нацполіції в Житомирській області, співробітники відділу військової контррозвідки Департаменту КР СБУ та військової служби правопорядку.

До проведення першочергових слідчих дій залучені спеціалісти криміналістичної та кінологічної служб поліції, а також співробітники УСБУ в Житомирській області.

Від військової прокуратури Центрального регіону України для розкриття злочину на місце події оперативно виїхав начальник слідчого управління та група прокурорів.

Тривають першочергові слідчі дії.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

You may also like...