«Снігурівський детектив», намагаючись провести власне розслідування, вчинив злочин

 

18 вересня 2018 року начальником Снігурівського відділу Баштанської місцевої прокуратури та слідчим Снігурівського відділу 36-річному мешканцю Снігурівського району повідомлено про підозру за ч.1 ст.129 КК України (погроза вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози).

Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрюваний, звернувшись до відділу поліції із заявою про крадіжку з його гаражу автомобільних інструментів, розпочав власне розслідування. Встановивши, що до крадіжки його майна можуть бути причетні троє чоловіків, віком 22, 23 та 17 років, жителі села Суворе Снігурівського району, вирішив з ними поквитатися.

Вранці 5 вересня цього року, він на власному автомобілі вивіз молодих чоловіків за межі села та, погрожуючи пневматичним пістолетом, вимагав від них зізнатись у крадіжці його майна. При цьому, зловмисник, ображаючи потерпілих, погрожував позбавити їх життя та з метою залякування вистрелив один раз в їх бік. Після вчинення цих погроз налякані потерпілі зізнались у вчиненні злочину, який не вчиняли.

За скоєння цього злочину підозрюваному загрожує покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років.

За інформацією Баштанської місцевої прокуратури

You may also like...