С Одесского мажора-убийцы взяли подписку о невыезде

Одеська міліція обмежила свободу пересування підозрюваному в скоєнні резонансного ДТП підпискою про невиїзд12 січня в місті Одеса близько 3 години ночі на вулиці Вільямса сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої потерпіло троє людей, одна з них загинула.

За попередніми даними, винуватцем ДТП став автомобіль «Тойота Прадо», водій якого, 18-річний місцевий житель, студент Юридичної академії, не вибрав безпечну швидкість та дистанцію й зіткнувся з автомобілем «Деу Ланос», що рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок цього обидва легковики втратили керування й за інерцією зіткнулися з іншими автомобілями, які рухалися або були припаркованими поряд з місцем події. Всього у цій дорожньо-транспортній пригоді було пошкоджено 11 автомобілів.

Відносно водія «Тойота Прадо» слідчим управлінням ГУМВС України в Одеській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею 286 частина 2 Кримінального кодексу України. Призначено ряд експертиз. Водночас, за словами заступника начальника ГУМВС України в Одеській області Дмитра Фучеджи, у результаті наркологічної експертизи вже встановлено, що на час скоєння ДТП водій «Тойота Прадо» перебував у стані алкогольного сп’яніння. На період слідства з нього взято підписку про невиїзд. Наразі підозрюваний перебуває на стаціонарному лікуванні в нейрохірургічному відділенні обласної лікарні й постійно спілкується зі слідчим у цій справі. Розслідування триває.

ДЗГ МВС України

You may also like...