Убийцу администратора зала игровых автоматов задержали через несколько минут после преступления

Вбивцю адміністратора залу ігрових автоматів на Івано-Франківщині міліціонери затримали за кілька хвилин після повідомлення про вбивство. Вбивцею виявився 35-річний ніде не працюючий шанувальник «одноруких бандитів» з міста Косів на Івано-Франківщині. Програвши усі свої гроші в автоматах, о 2-й годині ночі розлючений гравець задушив 44-річну адміністратора залу ігрових автоматів та викрав із каси 1450 гривень. Саме стільки грошей, за словами вбивці, він програв тієї ночі. Щоб переконатися у смерті своєї жертви, злочинець застромив голову жінки у відро з водою.

Вранці того ж дня о 8.50 год. лиходій приїхав до цього ж залу ігрових автоматів й, зателефонувавши у міліцію, повідомив про «випадкову» жахливу знахідку – мертву жінку. Коли оперативна група міського управління МВС прибула на місце злочину, то професійне відчуття підказало, що саме молодик, який стоїть перед міліціонерами й розповідає про страшну знахідку як нібито-випадковий свідок, і є вбивцею. До того ж, злочинець, побувавши вдома та переодягнувшись, забув перевзутися. Сліди від кросівок, виявлені на місці вбивства, збіглися з тими, що були на ногах у молодика. А згодом знайшлися й викрадені у касі 1450 гривень, які вбивця сховав у своїх кросівках.

Це вже четверте з початку року вбивство працівників залів ігрових автоматів. Було вбито 5 березня у Херсоні оператора ігрових автоматів, 23 березня –адміністратора у Харкові, а 10 травня у місті Шахтарськ Донецької області двоє молодиків позбавили життя оператора за те, що вона відмовилася позичити їм гроші на продовження гри.

ДЗГта МД МВС України

You may also like...