Поход за сигаретами закончился смертью

Двоє молодиків на смерть побили пенсіонера неподалік залізничного вокзалу Хмельницького. Обох злочинців засуджено до семи років позбавлення волі. Як розповів один з молодиків, ввечері напередодні трагедії він з товаришами добряче випив у себе вдома. Потім компанія продовжила святкування в одному з барів на привокзальній площі.

Коли він з другом вийшов на вулицю, аби купити цигарок, то випадково зачепив плечем літнього перехожого. Останній почав сваритися. Тоді молодики кинули чоловіка на землю та стали бити руками і ногами. Потім вони завели його за кіоски та продовжили побиття. Однак, розправу помітили правоохоронці, які й припинили бійку.

Викликана на місце події карета швидкої надала пенсіонерові першу медичну допомогу. Товариш відвіз постраждалого додому, на ранок йому стало гірше, і чоловіка відвезли в Хмельницьку міську лікарню. Наступного дня він помер. Як виявилось, постраждалий чоловік, хоч і був вже на пенсії, працював охоронцем в одному з закладів неподалік вокзалу.

Проте один зі зловмисників свою вину так і не визнав. Він стверджував, що не бив жертву, а навпаки, намагався зупинити свого товариша. Однак його слова розходяться з показами свідків.

Денис Шашенок, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...